Om Qvido.se

Företaget – Qvido.se

Qvido.se är Sveriges och Norra Europas första marknadsplats/förmedlare av factoringtjänster såsom fakturaköp och fakturabelåning. Bolaget grundades för att ge svenska företagare stöd i sin upphandling av finansieringstjänster. Efter en utförlig studie och bakgrundsarbete lanserades i 2012 Qvido.se, en tjänst i världsklass som ger dig som företagare marknadens bästa erbjudande på företagsfinansiering såsom fakturaköp och fakturabelåning.

Vår Vision

Vår vision är att erbjuda företagare ett snabbt och enkelt sätt att jämföra finansbolag för att få marknadens bästa villkor inom företagsfinansiering. Detta skall erbjudas genom en tjänst i världsklass tillsammans med en rådgivning som är kund- och behovsfokuserad och som därmed även säkerställer att du får rätt finansiering avsett för just ditt behov.

Vår Mission

Att genom Qvido.se tillgängliggöra en finansieringsform för företag i tillväxt och förändring som tidigare varit dyr och ej transparent. Sedan start har vi hjälpt över 3000 företag att spara över 50 miljoner kronor årligen.

Besök oss

Barnhusgatan 3, 111 23 Stockholm